SWEDEN

Tips för att väcka uppmärksamhet

Att veta hur man gör ett uttalande och sticker ut från dina konkurrenter är nyckeln till att skapa ett CV som sticker ut från mängden. Här är några tips som hjälper dig med det.

Läs mer

Hur man hittar ett jobb utan erfarenhet

Vill du bryta dig in i en ny bransch men har absolut ingen erfarenhet? Nu är det dags att ta steg mot en karriär inom teknik, och om du tror att det här skulle göra en utmanande situation har du rätt! Men om du har några grundläggande datavetenskapliga färdigheter och en stark fallenhet för problemlösning, så är det lättare än du kanske tror att få ett jobb som gör att du kan bli framgångsrik.

Läs mer

Så här hittar du ett nytt jobb

Så många alternativ! Så mycket konkurrens! Det finns så många ställen att titta på. Men med lite ansträngning och lite förberedelser kan du skära igenom allt detta och hitta ditt drömjobb. Fortsätt läsa för att ta reda på hur...

Läs mer

Hur man hittar ett jobb som Life Coach

I den här artikeln kommer du att lära dig allt om hur du blir en Life Coach. Du kommer att lära dig allt om processen som leder till att du får ett jobb som livscoach. När du vet mer om processen kommer du att veta hur du hittar ett jobb som livscoach. Du kommer också att lära dig om alla de olika jobb du kan få som Life Coach.

Läs mer

Hur man hittar ett jobb där du hjälper människor

Innan jag kom till mitt nuvarande jobb arbetade jag i en annan sektor som gav mig arbete som hjälpte människor. Men jag gjorde ingen skillnad eller hade kontakten för att påverka. Jag kände att jag bara var en kugge i en maskin...

Läs mer

Hitta ett jobb som du älskar i din stad

För att hitta ett jobb kommer du att behöva vara självsäker, självdisciplinerad och driven, men om du har fastnat i ett jobb du inte älskar kanske du bara skjuter upp med att hitta ditt drömjobb. Det kommer inte att bli lätt, men för att få karriären du älskar kommer du att behöva tillämpa din kreativitet, ha lite tur och hitta ett jobb som verkligen kan utmana dig till nya höjder.

Läs mer

Bästa tipsen för att hitta ett nytt jobb

Att hitta ett jobb du vill kan ibland kännas överväldigande. Att hitta ett jobb du faktiskt vill ha är en helt annan kamp! Jag ska dela med mig av en väldigt enkel metod som jag använder för att hjälpa mig själv och mina kunder att undvika att gå vilse i labyrinten. Eftersom du inte vet vad du vill, vet du inte var du ska börja. Så här är stegen jag tar varje gång jag står inför en jobbjakt eller försöker hjälpa en ny kund att hitta rätt jobb för dem.

Läs mer

Skillnader mellan ett CV och ett CV

CV och CV kan vara ganska lika, men inte alltid utbytbara. CV:t (Common Terminology) används i yrkesresuméhjälp och yrkesundervisning när man jämför en sökande med en annan, där det enda syftet är att undvika språk som arbetsgivaren kommer att förväxlas med.

Läs mer