SWEDEN

Hur man hittar ett jobb som Life Coach

I den här artikeln kommer du att lära dig allt om hur du blir en Life Coach. Du kommer att lära dig allt om processen som leder till att du får ett jobb som livscoach. När du vet mer om processen kommer du att veta hur du hittar ett jobb som livscoach. Du kommer också att lära dig om alla de olika jobb du kan få som Life Coach.

Vad är en livscoach?

Du kan tänka på en livscoach som någon som hjälper människor att bli det bästa de kan vara. När du tänker på en livscoach kommer du att tänka på någon som Chris Brady, en man som brukade vara fitnessinstruktör, men sedan bestämde han sig för att byta karriär. Istället för att vara fitnessinstruktör blev han livscoach.

Så istället för att vara fitnessinstruktör blev han livscoach. Han hade massor av kvalifikationer och meriter. När han ville komma in på coaching började han med några korta kurser i psykologi. Han lärde sig snabbt att han gillade att coacha människor. Han kunde se deras potential. Han hade förmågan att få människor att må bra med sig själva.

När han lärde känna kunderna bättre tänkte han: "Åh, jag skulle vilja ta det här till nästa nivå." Han var så sugen på att coacha att han gick några kurser i rådgivning. Så småningom blev han legitimerad psykolog och han tog en magisterexamen i psykologi. Men han kände alltid att han hade något han ville erbjuda och det fanns en lucka på marknaden för människor som ville lära sig om livscoaching.

Det var då han fick idén att bli livscoach. Han gillade det verkligen, han arbetade hårt och han blev den främsta livscoachen i Storbritannien

Så, kort sagt, bestämde han sig för att bli en livscoach. Det är vad de flesta som blir livscoacher gör.

När jag tänker på en livscoach tänker jag på en coach. Men en coach är någon som arbetar med sina kunder för att uppnå det de vill. En livscoach fungerar på ett annat sätt. Han arbetar med människor för att hjälpa dem att bli vad de vill vara. Detta är ett lite annorlunda tillvägagångssätt än en terapeut. Men kärnan är densamma.

Som karriärcoach kan du arbeta som frilansare, arbeta som fristående entreprenör. Eller så kan du arbeta på ett företag och arbeta i officiell egenskap som anställd. Du får betalt per timme och du kan även få timpris eller fast arvode. För att arbeta för ett företag måste du arbeta för dem i en officiell egenskap.

Kan du bli karriärcoach?

  • Dela detta inlägg