SWEDEN

Hur man hittar ett jobb där du hjälper människor

Innan jag kom till mitt nuvarande jobb arbetade jag i en annan sektor som gav mig arbete som hjälpte människor. Men jag gjorde ingen skillnad eller hade kontakten för att påverka. Jag kände att jag bara var en kugge i en maskin.

Jag tog ett jobb på ett vinstdrivande företag med målet att hitta och ge kunderna de bästa produkterna och kundservicen. Det här skulle bli det perfekta jobbet för mig eftersom jag inte var begränsad av min moral.

Jag upptäckte snabbt att jag hatade arbetet och hur mycket jag än försökte kunde jag inte ta de beslut som var nödvändiga. Jag insåg snart att jag hatade att vara säljare, och att jobbet var mitt enda alternativ. Efter några veckor sa jag till min chef att jag skulle sluta.

Att hitta ett jobb som översättare

De tillhandahåller översättningstjänster, de översätter dokumentation, de översätter marknadsföringsmaterial, de översätter juridiska dokument och till och med de gör företagsutbildning. Och de är alla i behov av översättare. Det är upp till dig att hitta rätt. Översättare utför alla typer av jobb, men ett av de vanligaste och mest uppskattade är att översätta och det handlar ofta om att arbeta med människor.

Att hitta ett jobb som socialarbetare

De arbetar för skolor, äldreomsorg, bistår offer för våld i hemmet, etc. Även om socialt arbete har varit en blomstrande karriär i tusentals år, och sociala arbetsskolor grundades i slutet av 1800-talet, finns det en växande brist på socialt arbete. arbetare.

Att hitta ett jobb som lärare

Hur ser det ut för några av er? Kanske är du idrottslärare, undervisar i rugby, nätboll eller fotboll. Du är coachen och psykologen på samma gång. Du engagerar dig med dem, lär dem att ta ansvar och de lär sig av dig. Är du kanske mattelärare? Kanske tränar du simning, kanske är du mattelärare för skolan. Men vad händer om du inte vill undervisa? Tänk om du vill lära ut en annan roll? Det finns alltid sätt att utforska din lärarkarriär ytterligare.

Att hitta ett jobb som livscoach

Den potentiella kunden eller kundkretsen letar vanligtvis efter någon form av lösning på sin nuvarande situation. Människor som letar efter ett karriärbyte letar efter en karriärcoach som kan peka dem i rätt riktning. På sätt och vis är en karriärcoach och en karriärrådgivare båda positioner som hjälper dig att identifiera vad du vill ha i ditt liv och rikta dig mot att få det.

Att hitta ett jobb som sjuksköterska

Oavsett om det är IV, konstanta blodsockerkontroller, förlossning och förlossning, eller administrering av medicin, är sjuksköterskor ansvariga för mycket av det som händer på ett sjukhus. I genomsnitt tjänar en sjuksköterska mellan $35 000 och $52 000 per år. Det är utöver lönen för många andra yrken, men det är fortfarande långt under det belopp som läkare och advokater kan tjäna. Detta jobb är mycket efterfrågat, vilket betyder att det troligen är en bra match för dig.

Så vilken karriär väljer du själv?

  • Dela detta inlägg