SWEDEN

Vad man ska ha på sig för en anställningsintervju

Vi gör alla bedömningar om de människor vi kommer i kontakt med inom de första sekunderna efter att ha träffat dem. Detta kommer att vara ett undantag, men du kan aldrig gå fel med en krispig vit skjorta i kombination med en svart eller marinblå kjol, svarta eller vita läderskor och en enkel clutch.

Se vad andra har på sig

Om du till exempel arbetar för att bygga en mer självsäker kroppsuppfattning kanske du vill hitta någon du gillar utseendet på i en kostym eller ett par skinny jeans. Och sedan, beroende på din energinivå och nuvarande sinnestillstånd, kan du säga, "Wow, jag älskar att jag bär den här kostymen. Jag kan inte fatta hur säker jag känner mig!” eller "Wow, jag älskar hur jag ser ut i den här outfiten, jag känner mig som en miljon dollar."

Ring en vän

Du vill höra deras ärliga feedback – är det för högt eller för ljust? Är det för avslappnat? Ska du bära håret uppåt eller neråt? Detta kommer att hjälpa dig att hålla samklang med din egen personliga stil såväl som ditt folks stil.

Vet att det tar tid och ansträngning

Det tar tid att ta reda på din stil. Skynda dig inte, för om du provar för många kläder kan du känna dig som en idiot.

Få en bättre hållning genom att träna dagligen

De flesta tränar som en hobby och inte som en vanlig rutin. Faktum är att endast 8% av amerikanerna uppfyller de rekommenderade träningsriktlinjerna. Så det är viktigt att du inkluderar regelbunden träning i ditt liv. Om du verkligen vill vara frisk, starta ett träningsprogram direkt. Det kan tyckas svårt i början, men du kommer att tacka dig själv för att du gör det senare.

  • Dela detta inlägg